Kerst 2018

Kerstdagen 2018

Kerstavond 24 december

Kerstdag middag 25 december

Menu

Amuses

Gemarineerde St Jakobsvrucht, structuren van bloemkool en citrus

Tarbotfilet gegrild ( Big Green Egg) schorseneren en dressing van hazelnoot

Hertfilet rosé gebraden, knolselder, boschampignons en gebrande aardappel, wildjus met Sherry & oude Balsamico


Witte chocolade, mango en passie

77,00


Aangepaste wijnen 35,00

Caviaar 3gr 9,00

Caviaar 10 gr 28,00



Traiteur

Hapjes

Cannelloni gerookte zalm, mousse forel 3,00

Sushi rivierkreeft, gember wasabi 3,00

Toast ganzenlever, crème rozijn 3,00

Kroketje bloedworst en appel 3,00


Voorgerechten

Platte Zeeuwse Oesters rauw ('t stuk) 4,00

Platte Zeeuwse Oesters warm ('t stuk) 5,00

Terrine Ganzenlever, compote van peer en rozijn 19,00

Gebakken St Jakobsvrucht, crème van bloemkool en lauw warme hazelnootdressing 20,00

Consommé van ossenstaart met fijne groentjes 15,00 per liter

Caviaar zure room en Blini 10 gram 28,00

Caviaar zure room en Blini 30 gram 80,00

Hoofdgerechten

Tarbot gegrild, schorseneren, smeuïge aardappelpuree 29,00

1/2 Kreeft, gegrild op Big Green Egg, Oosterse rijst en Tom Kha kai jus 32,00

Hertfilet rosé gebraden, knolselder, aardappelgratin, boschampignons, wildjus 29,00

Fazant, witlof, boschampignons, terrine aardappel, jus Fine Champagne 25,00



Kaasassortiment 130 gr met garnituur 15,00