Afhaalmenu

De verplichte sluiting nog zeker tot en met 19 april zet ons aan om toch nog even in de luwte te werken aan onze opmars.

Daarom afhaaldienst op "Haute Style"

Wij bieden 'Verse en kwaliteitsvolle maaltijden'!
Alsook wijnen: zie hier Wijnen - gerechten afhaal om af te halen
Caviar

Het geeft ons een fijn gevoel om zo nog een beetje bezig te blijven.

Onderaan alvast onze menu's om af te halen op woensdag 8 april.
Ook apart te bestellen per gerecht.

Bestellen voor maandag 6 april tot 21u via info@hautecookure.be of telefonisch op het nummer 03/322.94.20

Afhalen kan enkel op woensdag 8 april vanaf 16u tot 19u om zoveel mogelijk contact te vermijden.


Graag het gepaste bedrag overmaken via overschrijving op rekeningnummer
BE 48 7330 5780 2027 of gepast cash geld meebrengen in een envelop.

Je parkeert op onze parking en wij zetten de menu's met instructies in je kofferbak. Wij proberen de uitgeschreven richtlijnen en hygiënemaatregelen te volgen.

Bedankt voor je steun!

Afhaalmenu 1 woensdag 8 april

Buratta met structuren van tomaat

€ 15

Vlaswijting, gebakken asperges en aardappel, jus met spekjes

€ 25

€ 40.00

Afhaalmenu 2 woensdag 8 april

Rolletje gerookte zalm gevuld met mousse van gerookte forel, salade van aardappel en groene kruiden

€ 15

Zeetongfilets met bloemkool en Flamandesaus, puree aardappelen

€ 25

€ 40.00

Dessert

Appel-frangipanegebakje en Pralinéroomijs
€ 10.00

Paasmenu / gerechten 12 april

PAASMENU

Zeeuwse, platte oesters ’t stuk (€4 )

Voorgerecht

Tartaar tonijn, sushi en creme van Ponzu (€15)

Salade van Mangalicaham, gegrilde asperges en dressing met Oude Balsamico (€15)

Tussengerecht

1/2 kreeft a la nage met curry en kokos en citrus (€25)

Hoofdgerecht

Hele kreeft a la nage met curry en kokos en citrus (€35)

Lams, Nicoisegarnituur, tuinboontjes en jus rozemarijn, truffelaardappel (€25)

Dessert

Citroentaartje met rode vruchten (€10)

Kaasassortiment (€15)