Op de Kaart

Keuzemenu voor- & hoofdgerecht à la carte vanaf 60 euro + dessertkaart

Voorgerechten

Koud taartje van Noordzeekrab, tomaat en vlierbloesem, avocado en en wasabi--crème, sorbet van olijfolie

Wijnsuggestie: Chardonnay “Tre Donne” Langhe Italië 12,00

€ 25.00
Tonijn-tartaar, groene asperge, mierikswortel, ijspastille van Bergamot

Wijnsuggestie: Catarratto: Canicattì Sicillië 9,00

€ 25.00
6 Girardeau oesters natuur

Wijnsuggestie: Auxerrois “Conynsberg” Boechout 12,00

€ 30.00
Krokante langoustine op ravioli’s, gekonfijte trostomaat, aubergine en een jus van kreeft en Kaffirlimoen

Wijnsuggestie: Chardonnay “Tre Donne” Langhe Italië 12,00

€ 35.00
Gebakken kalfszwezerik, structuren van wortel en aubergine, vleesjus met citroentijm

Wijnsuggestie: Nebbiolo “Tre Donne” Lange Italië 12,00

€ 35.00
"Pomme Moscovite" 10 gr Caviaar

Wijnsuggestie:“Pouilly-Fuissé” Chardonnay - Bourgogne Frankrijk 15,00

€ 40.00
Tartaar rund, kruidensalade, knolselderdressing en Caviar 10gr

Wijnsuggestie: Pinot Grigio: Cantina Tramin Alto Adige Italië 9,00

€ 45.00

Enjoy the Caviar Moment…. Imperial Heritage Caviar

Wij serveren de Caviar uit aan tafel

10 gram à 28,00

30 gram à 80,00

Hoofdgerechten

Handgesneden “Steak Tartaar” frietjes en kruidensalade

Wijnsuggestie: Nebbiolo “Tre Donne” Lange Italië 12,00

€ 35.00
Kalfslende gegrild op “Big Green Egg” groene peultjes en fondant aardappel, Bèarnaise saus

Wijnsuggestie: Nebbiolo “Tre Donne” Lange Italië 12,00

€ 35.00
Vol au vent “Haute Cookure” met kalfszwezerik

Wijnsuggestie: Nebbiolo “Tre Donne” Lange Italië 12,00

€ 39.00
Goudgeel gebakken pladijsfilet, lamsoor, jus venkel, sinaasappel en saffraan

Wijnsuggestie: Chardonnay “Bourgogne Blanc” 10,00

€ 42.00
Goudgeel gebakken filet van tarbot, aardappel met groene kruiden uit de tuin, asperges, jus van Lavas

Wijnsuggestie:“Pouilly-Fuissé” Chardonnay - Bourgogne Frankrijk 15,00

€ 45.00
Runderentrecôte ‘Black Label’, seizoensalade, rundjus, frietjes

Wijnsuggestie: Cab.S., Merlot “Augustus” Penédes Spanje 9,00

€ 47.00
Rosé gebakken duif uit Anjou, groene peultjes, jus met ganzenlever

Wijnsuggestie: Cab.S., Merlot “Augustus” Penédes Spanje 9,00

€ 47.00

Enjoy the Caviar Moment…. Imperial Heritage Caviar

Wij serveren de Caviar uit aan tafel

10 gram à 28,00

30 gram à 80,00

Dessert

Aardbei, rabarber en ijs van salie
€ 15.00
Dame Blanche
€ 15.00
"Seizoensinspiratie"
€ 15.00

Schrijf je in op onze nieuwsbrief