Op de Kaart

Onze voorgerechten, klassiekers, hoofdgerechten en desserten.

Voorgerechten

Gemarineerde heilbot, Noordzeekrab, komkommer, sorbet van citrus en dragon

Wijnsuggestie: “Spioenkop” Riesling Zuid Afrika 9,00

€ 28.00
Krokant gebakken kalfszwezerik, lardo, knolselder, peterselie, girolles, crumble spek. Gerookte knolseldercreme, jus spek met Xeres azijn. 32,00 Wijnsuggestie: “Bogle” Merlot Usa 10,00

Wijnsuggestie: “Bogle” Merlot Usa 10,00

€ 32.00
Linguini met lauwe sashimi van Europese kreeft, crème van pompoen, Chorizo-olie en Vadouvan

Wijnsuggestie: “Medicin” Chardonnay & Riesling Belgie 11,00

€ 32.00

Enjoy the Caviar Moment…. Imperial Heritage Caviar

Wij serveren de Caviar uit aan tafel

3 gram à 9,00

5 gram à 14,00

10 gram à 26,00

Klassiekers

"Fine de Claire" Creuse oesters 6 stuks

Wijnsuggestie: Glas Champagne 12,00


€ 24.00
Fijngesneden gerookte zalm uit een rokerij in “Meer”, garnituren van fijne sjalotui en verse groene tuinkruiden, soldaatjes van huisgemaakt briochebrood

Wijnsuggestie: “Southern Right” Sauvignon Blanc Zuid Afrika 9,00

€ 24.00
Vitello Tonato “Haute Cookure Style” kapper-appeltjes en kerstomaat

Wijnsuggestie: “Marius” Roussanne en Terrer Bourret Languedoc 9,00

€ 24.00
Carpaccio van rundsvlees, crème van Parmezaan

Wijnsuggestie:Salenteien Reserve” Pinot Noir Argentinië 10,00


€ 25.00
Ierse runderfilet, Bèarnaise, tomatensalade en frietjes

Wijnsuggestie: “Luca Allegri” Barbera Piemonte 10,00

€ 42.00
Handgesneden “Steak Tartaar” frietjes en kruidensalade

Wijnsuggestie:“Cervolés ” Garnacha, Cabernet S. & Merlot Spanje 12,00

€ 33.00
Vol au vent “Haute Cookure” met kalfszwezerik

Wijnsuggestie: “Bogle” Merlot Usa 10,00

€ 36.00
Jonge tarbot "Meunière" met zomersalade en frietjes
€ 43.00

Onze vaste waarden.

Hoofdgerechten

Mosselen en schartong, curry-Tom Ka Kai, selder en koolrabi


Wijnsuggestie: “Rockxy”Riesling, muller thurgau & weisburgunder Duitsland 12,00



€ 38.00
Rose gebakken runderéntrecôte, Pont Neuf, Caviar aubergine, jus met Pickles


Wijnsuggestie: “Condado de haza” Tempranillo Ribera del duero 10,00


€ 40.00
Goudgeel gebakken tarbotfilet, groene asperges, tomatenbouillon

Wijnsuggestie:

“Medicin” Chardonnay & Riesling
€ 44.00
Rosé gebraden borst van wilde eend, knolselder, girollen en zilveruitjes, veenbessen, getruffeerde pommes dauphines, jus Bigarade à ‘l Orange

€ 42.00

Enjoy the Caviar Moment…. Imperial Heritage Caviar

Wij serveren de Caviar uit aan tafel

3 gram à 9,00

5 gram à 14,00

10 gram à 28,00

Dessert

Ruby chocolade, veenbes, yoghurt en roomijs van lavendel


Brachetto d 'Acqui, Italie 8,00

€ 15.00
Café Glaçé

Dulce Marsala 8,00

€ 15.00
Dame - Blanche

Tschida Muscat Oostenrijk 9,00

€ 15.00

Schrijf je in op onze nieuwsbrief