Op de Kaart

Keuzemenu voor- & hoofdgerecht à la carte vanaf 60 euro + dessertkaart

Voorgerechten

Lauw-warme terrine van kalfs, artisjok, knolselder, fijngesneden en gepekeld rund, dressing met Sherry en truffel

Wijnsuggestie: “La Bastide” Viognier, Grenache Bl, Clairette Côtes Du Rhone 9,00

€ 25.00
Vitello Tonato “Haute Cookure Style” kapper-appeltjes en kerstomaat

Wijnsuggestie: “Bourgogne Blanc” Chardonnay Philippe Milan 10,00

€ 25.00
Gemarineerde makreel, carpaccio St J vrucht, chutney van rode biet, krokante venkel, bietjes, vinaigrette van sinaasappel en olijfolie

Wijnsuggestie: “Tistin” Roero Arneis Piemonte Italië 12,00

€ 30.00
6 platte 4° Zeeuwse oesters natuur

Wijnsuggestie: “Tistin” Roero Arneis Piemonte Italië 12,00

€ 30.00
Gebakken ganzenlever met compote van kweepeer en sinas, raapjes en witloof

Wijnsuggestie: “La Bastide” Viognier, Grenache Bl, Clairette Côtes Du Rhone 9,00

€ 35.00
Noordzeekrab met fijne prei, gegratineerd / Tartaar van Rund met soya en avocado

Wijnsuggestie: “Cusumano” Insolia Sicilië 11,00

€ 35.00
"Pomme Moscovite" 10 gr Caviaar

Wijnsuggestie: “Macon-Lugny” Chardonnay Bourgogne Frankrijk 11,00

€ 40.00
Tartaar van langoustines met 10 gram Caviaar en salade van Belle de Fontenay aardappel

Wijnsuggestie: “Chablis” Chardonnay Bourgogne Frankrijk 14,00

€ 45.00

Enjoy the Caviar Moment…. Imperial Heritage Caviar

Wij serveren de Caviar uit aan tafel

10 gram à 28,00

30 gram à 80,00

Hoofdgerechten

Handgesneden “Steak Tartaar” frietjes en kruidensalade

Wijnsuggestie:“Bogle” Merlot USA 11,00

€ 35.00
Runderentrecôte ‘Txogitxu’, seizoensalade, rundjus en frietjes

Wijnsuggestie:“Condado de Haza” Crianza tempranillo Ribera Del Duero 12,00

€ 47.00
Goudgeel gebakken filet van tarbot, spinazie, gerookte mozzarella, champignons, crumble Parmezan en een beurre blanc saus met Balsamico

Wijnsuggestie: “Monte Zoppega Soave” Garganega Italië 11,00

€ 45.00
Mechelse koekoek op karkas gegaard, witloof, Cevenne ui, Pommes Dauphine, jus met ui en spekjes

Wijnsuggestie: “Pinot Noir ” Michel Briday Bourgogne Frankrijk 12,00

€ 35.00
Vol au vent “Haute Cookure” met kalfszwezerik

Wijnsuggestie: “Fleur de Jean Gué” Lalande de Pomerol Bordeaux 14,00

€ 39.00
Filet van zeebaars op het vel gebraden, bloemkool en courget, jus groene kruiden en kappertjes

Wijnsuggestie: “Bourgogne Blanc” Chardonnay Philippe Milan 10,00

€ 40.00
Tarbotfilet goudgeel gebakken, boschampignons, spinazie, mousseline-aardappel, Dijonaise

Wijnsuggestie:“Bourgogne Blanc” Chardonnay Philippe Milan 10,00

€ 47.00
Verse pasta met zwarte truffel

Wijnsuggestie:“Pouilly-Fuissé” Chardonnay Bourgonge Frankrijk 15,00

€ 50.00

Enjoy the Caviar Moment…. Imperial Heritage Caviar

Wij serveren de Caviar uit aan tafel

10 gram à 28,00

30 gram à 80,00

Dessert

Dame Blanche
€ 15.00
Ganache van chocolade, mousse van cassis, ijs van veenbessen, krokant van chocolade, compote van veenbes
€ 15.00
"Seizoensinspiratie"
€ 15.00

Schrijf je in op onze nieuwsbrief