Op de Kaart

Keuzemenu voor- & hoofdgerecht à la carte vanaf 60 euro + dessertkaart

Voorgerechten

Gemarineerde zalm, structuren van tomaat, sorbet tomaat met vlierbloesem en crème van jalapeno

Wijnsuggestie: “Clarete” Garnatxa, Tinta de Toro, Malvasia -Toro Spanje 12,00

€ 25.00
Gebakken roodbaars, kruidenkorst salie, erwtjes, verse kruiden en citrus, jus van munt en erwt

Wijnsuggestie: “Vecchia Torre” Vermentino Italië 9,00

€ 25.00
6 Platte 4° Girardeau oesters natuur

Wijnsuggestie: “Roederer Brut Premier” Champagne - Frankrijk 18,00

€ 30.00
Gebakken ganzenlever, rabarber, kers, knolselder, jus met frambozenazijn

Wijnsuggestie: “Syravola” Syrah & Nero D‘avola - Sicilië 9,00

€ 33.00
Tartaar van langoustine, gebakken langoustine, groene asperges, tuinbonen, citroenverbena, sorbet van olijfolie

Wijnsuggestie: “Tramin” Pinot Grigio Alto Adige Italië 12,00

€ 35.00
"Pomme Moscovite" 10 gr Caviaar

Wijnsuggestie:“Pouilly-Fuissé” Chardonnay - Bourgogne Frankrijk 15,00

€ 40.00
Tartaar rund, kruidensalade, knolselderdressing en Caviar 10gr

Wijnsuggestie: “Bogle” Merlot - USA 11,00

€ 45.00

Enjoy the Caviar Moment…. Imperial Heritage Caviar

Wij serveren de Caviar uit aan tafel

10 gram à 28,00

30 gram à 80,00

Hoofdgerechten

Handgesneden “Steak Tartaar” frietjes en kruidensalade

Wijnsuggestie: “Bogle” Merlot - USA 11,00

€ 35.00
Rosé gebraden lendefilet van“The Art of Nature” varken uit Merksplas, crème van wortel, gelakte aubergine, artisjok, vleesjus met gember en komijn

Wijnsuggestie:“Medicin Red” Dornfelder, Cabernet, Zweigelt - Borgloon België 12,00

€ 35.00
Gebakken zeebaars, Jus van kokkels en lavas, mousseline aardappel met bieslook

Wijnsuggestie:“Conynsberg” Chardonnay Boechout België 12,00

€ 35.00
Vol au vent “Haute Cookure” met kalfszwezerik

Wijnsuggestie: “Bogle” Merlot - USA 11,00

€ 39.00
Wilde tarbot, pijlinktvis, consommé van bouillabaise, rouille en courgette

Wijnsuggestie:“Pouilly Fuissé” Chardonnay - Bourgogne Frankrijk 15,00

€ 45.00
Runderentrecôte ‘Black Label’, seizoensalade, rundjus, frietjes

Wijnsuggestie: “Augustus” Cabernet Sauvignon & Merlot Penedes Spanje 9,00

€ 47.00

Enjoy the Caviar Moment…. Imperial Heritage Caviar

Wij serveren de Caviar uit aan tafel

10 gram à 28,00

30 gram à 80,00

Dessert

Zwarte bes, cheesecake witte chocolade en sorbet framboos
€ 15.00
Dame Blanche
€ 15.00
"Seizoensinspiratie"
€ 15.00

Schrijf je in op onze nieuwsbrief