Op de Kaart

Keuzemenu voor- & hoofdgerecht à la carte vanaf 60 euro + dessertkaart

Voorgerechten

*Gemarineerde makreel, avocado en wasabicreme, quinoa, munt en leche de tigre

Wijnsuggestie: “Climat n°1, Touraine-Oisly” Sauvignon Blanc - Loire Frankrijk 9,00

€ 25.00
Vitello Tonato “Haute Cookure Style” kapper-appeltjes en kerstomaat

Wijnsuggestie: “Bourgogne Blanc” Chardonnay Philippe Milan 10,00

€ 25.00
Gebakken Rode poon, crème van aardpeer, lente ui, jus van groene kruiden met karnemelk (Caviar 5gr supplement 14,00 euro)

Wijnsuggestie: “St Veran” Chardonnay - Bourgogne Frankrijk 11,00

€ 25.00
6 platte 4° Zeeuwse oesters natuur

Wijnsuggestie: “Tistin” Roero Arneis Piemonte Italië 12,00

€ 30.00
Gebakken Sint Jacobsvruchten, bloemkool, aardpeer en beurre blancsaus

Wijnsuggestie: “Solarco” Friulano, Ribolla Gialla - Friuli Italie 12,00

€ 35.00
Noordzeekrab met fijne prei, gegratineerd / Tartaar van Rund met soya en avocado

Wijnsuggestie: “Cusumano” Insolia Sicilië 11,00

€ 35.00
"Pomme Moscovite" 10 gr Caviaar

Wijnsuggestie: “Macon-Lugny” Chardonnay Bourgogne Frankrijk 11,00

€ 40.00
Tartaar van langoustines met 10 gram Caviaar en salade van Belle de Fontenay aardappel

Wijnsuggestie: “Chablis” Chardonnay Bourgogne Frankrijk 14,00

€ 45.00
Gepocheerd ei, hopscheuten, spinazie en mousseline

Wijnsuggestie: “Haut-Grelot Selection” Sauvignon Blanc - Bordeaux Frankrijk 12,00

€ 45.00

Enjoy the Caviar Moment…. Imperial Heritage Caviar

Wij serveren de Caviar uit aan tafel

10 gram à 28,00

30 gram à 80,00

Hoofdgerechten

Handgesneden “Steak Tartaar” frietjes en kruidensalade

Wijnsuggestie:“Bogle” Merlot USA 11,00

€ 35.00
Risotto met fijne groentjes, en Parmezan (3 extra gebakken langoustines supplement 12 euro)

Wijnsuggestie: “Pouilly-Fuissé” Chardonnay - Bourgogne Frankrijk 15,00

€ 35.00
Iberico, rosé gebraden presa, Pickles, wortelcreme, raapjes, gratin Dauphinois en vleesjus met verse dragon

Wijnsuggestie: “Naoussa Alta” Xinomavro - Greece 12,00

€ 35.00
Vol au vent “Haute Cookure” met kalfszwezerik

Wijnsuggestie: “Bogle” Merlot - USA 11,00

€ 39.00
Filet van zeebaars op het vel gebraden, spinazie, groene asperges, gebakken langoustines, jus langoustines

Wijnsuggestie: Bruker “Rockxy” Müller Thurgau, Riesling, Chardonnay, Grauer Burgunder - Duitsland 12,00

€ 42.00
Goudgeel gebakken filet van tarbot, structuren van knolselder, warme oester, jus van groene kruiden

Wijnsuggestie:“Haut Grelot Selection” Sauvignon Barrique - Bordeaux Frankrijk 10,00

€ 45.00
Runderentrecôte ‘Txogitxu’, seizoensalade, rundjus en frietjes

Wijnsuggestie: “Intensus Reserva” Aragonez, Trincadeira, Alicante Bouschet -Alentejo Portugal 12,00

€ 47.00

Enjoy the Caviar Moment…. Imperial Heritage Caviar

Wij serveren de Caviar uit aan tafel

10 gram à 28,00

30 gram à 80,00

Dessert

Bloedsinas, witte chocolade en basilicum, sorbet bloedsinas
€ 15.00
Dame Blanche
€ 15.00
"Seizoensinspiratie"
€ 15.00

Schrijf je in op onze nieuwsbrief