Op de Kaart

Onze voorgerechten, klassiekers, hoofdgerechten en desserten.

Voorgerechten

Roastbeef van hert, fijn gesneden, krullen van gerookte ganzenlever, gemarineerde pompoen, en crumble van hazelnoot

Wijnsuggestie “Tugela River” Merlot Zuid Afrika 8,00



<

€ 30.00
Rolletje verse tonijn, gevuld met oester, krokante koolrabi, een Japanse dressing, Ponzu, crumble van algen en sushi

Wijnsuggestie: “Kiesling ” Gruner Veltliner Oostenrijk 9,00





€ 32.00
Gebakken St Jacobsvrucht, peterseliewortel, biet en een lauw-warme dressing met hazelnoot

Wijnsuggestie: Chateau Lussac” Sauvignon Blanc, Sauvignon Gris, Sémillon Bordeaux 10,00

* “Pimp your dish with some Ca

€ 34.00

Enjoy the Caviar Moment…. Imperial Heritage Caviar

Wij serveren de Caviar uit aan tafel

3 gram à 9,00

5 gram à 14,00

10 gram à 26,00

Klassiekers

Zeeuwse Creuse oesters 6 stuks

Wijnsuggestie: Glas Champagne “Guyot” Blanc des Blancs 12,00


€ 24.00
Fijngesneden gerookte zalm uit een rokerij in “Meer”, garnituren van fijne sjalotui en verse groene tuinkruiden, soldaatjes van huisgemaakt briochebrood

Wijnsuggestie: “Southern Right” Sauvignon Blanc Zuid Afrika 9,00

€ 24.00
Vitello Tonato “Haute Cookure Style” kapper-appeltjes en kerstomaat

Wijnsuggestie: “Marius” Roussanne en Terrer Bourret Languedoc 9,00

€ 24.00
Carpaccio van rundsvlees, crème van Parmezaan

Wijnsuggestie:Salenteien Reserve” Pinot Noir Argentinië 10,00


€ 25.00
Ierse runderfilet, gerookte ganzenlever, vleesjus met truffel, seizoensgroenten en frietjes

Wijnsuggestie: “Luca Allegri” Barbera Piemonte 10,00

€ 42.00
Handgesneden “Steak Tartaar” frietjes en kruidensalade

Wijnsuggestie:“Cervolés ” Garnacha, Cabernet S. & Merlot Spanje 12,00

€ 33.00
Vol au vent “Haute Cookure” met kalfszwezerik

Wijnsuggestie: “Bogle” Merlot Usa 10,00

€ 36.00

Onze vaste waarden.

Hoofdgerechten

Rosé gebraden hertfilet, krokante hartzwezerik, boerenkool, knolselderij en een wildjus met aroma van PX

Wijnsuggestie: “Trispol ” Cabernet S. Callet & Syrah Mallorca 10,00



€ 42.00
Filet van heek, bladspinazie, zachte aardappel, crème van aardpeer en een bouillon van krab

* “Pimp your dish with some Caviar”

Wijnsuggestie: Vigna di Gino” Verdicchio Marche 9,00

€ 35.00
Borst van fazant kort gerookt, witloof, crème van kastanje, polentakroketjes Bilvlees in Rillettes, jus met een weinig Cognac

Wijnsuggestie: GT-G” Grenache Rhone 12,00


€ 37.00

Enjoy the Caviar Moment…. Imperial Heritage Caviar

Wij serveren de Caviar uit aan tafel

3 gram à 9,00

5 gram à 14,00

10 gram à 26,00

Dessert

Chocolade-ganache, mousse van caramelchocolade, sorbet mango & curry


Audace du Coing, Loire 8,00

€ 15.00
Crème Brûlée, sorbet van braambes

Muscat Auslese Tschida Oostenrijk 8,00

€ 15.00
Dame - Blanche

Tschida Muscat Oostenrijk 9,00

€ 15.00
.
€ 0.00