Op de Kaart

Onze voorgerechten, klassiekers, hoofdgerechten en desserten.

Voorgerechten

Carpaccio van Hamachi, structuren van tomaat, pastille van basilicum en crumble van ansjovis en zomertruffel

Wijnsuggestie: “Terras Gauda” Albariño, Loureiro, en Caiño blanco Spanje 10,00



€ 30.00
Tartaar van kalfs, krokant gebakken kalfszwezerik, salade met gemarineerde groentjes en Savora mosterd 30,00

Wijnsuggestie: “Joliette” Pinot Noir gekoeld Frankrijk 8,00



€ 30.00
Warm en koud: Langoustines en Zeeuwse oesters, knapperige koolrabi, crème van bloemkool en een jus van Curry en kokos

Wijnsuggestie: “Ehmoser” Riesling Oostenrijk 9,00

* “Pimp your dish with some Caviar”


€ 34.00

Enjoy the Caviar Moment…. Imperial Heritage Caviar

Wij serveren de Caviar uit aan tafel

3 gram à 9,00

5 gram à 14,00

10 gram à 26,00

Klassiekers

Zeeuwse Creuse oesters 6 stuks

Wijnsuggestie: Glas Champagne Edmond Roussin € 11.00

€ 24.00
Fijngesneden gerookte zalm uit een rokerij in “Meer”, garnituren van fijne sjalotui en verse groene tuinkruiden, soldaatjes van huisgemaakt briochebrood

Wijnsuggestie: Terlan “Quarz” Sauvignon Blanc Alto Adige € 12.00

€ 24.00
Vitello Tonato “Haute Cookure Style” kapper-appeltjes en kerstomaat

Wijnsuggestie: Albada Macabeu Spanje € 6.00

€ 22.00
Jonge tarbot “à la Meunière”, kruidensalade, sherrydressing en frietjes

Wijnsuggestie: “21 Gables” Chenin Blanc Zuid Afrika 12,00

€ 40.00
Gerijpte Black Agnus Entrecote “Bèarnaise” met witloofsla en frietjes

Wijnsuggestie:Blau,Syrah, Carignan en Garnacha Spanje 9,00

€ 38.00
Handgesneden “Steak Tartaar” frietjes en kruidensalade

Wijnsuggestie:Blankbottle, Grenache Zuid Afrika Swartland 10,00

€ 33.00
Vol au vent “Haute Cookure” met kalfszwezerik

Wijnsuggestie: “Du Gir” Barbera Piemonte Italië 13,00

€ 36.00

Onze vaste waarden.

Hoofdgerechten

Ribstuk van “The Art of Nature” varken uit Merksplas, terrine van zoete aardappel, zalf van pompoen, Pickles en uiencrème en vleesjus met dragon


Wijnsuggestie: “Gabellina” Nero d'Avola en Frappato Sicilië 9,00


€ 34.00
Zachtgegaarde tongfilet, knapperige spitskool, crème van venkel, Dashi bouillon van Shi-také 35,00

* “Pimp your dish with some Caviar”

Wijnsuggestie: “Autocton Blanc” Macabeu, Malvasia de Sitges, Xarel.lo, Xarel.lo, Vermell Spanje 9,00

€ 35.00
Zeebaarsfilet op vel gebakken, langoustine, crème van Parmezan, groene asperge en een lauw-warme dressing van olijfolie en tomaat 42,00

* “Pimp your dish with some Caviar”


Wijnsuggestie: “Sijnn White” Chenin Blanc, Viognier & Rousanne Zuid Afrika 9,00

€ 42.00

Enjoy the Caviar Moment…. Imperial Heritage Caviar

Wij serveren de Caviar uit aan tafel

3 gram à 9,00

5 gram à 14,00

10 gram à 26,00

Dessert

Cremeux van yoghurt, watermeloen, chocolade - pinda en sorbet


Dolç Muscat Portugal 8,00

€ 15.00
Crème Brûlée, sorbet van braambes

Muscat Auslese Tschida Oostenrijk 8,00

€ 15.00
Dame - Blanche

Tschida Muscat Oostenrijk 9,00

€ 15.00
.
€ 0.00