Op de Kaart

Onze voorgerechten, klassiekers, hoofdgerechten en desserten.

Voorgerechten

Tartaar van kalfsvlees, gemarineerde bietjes, kroketje van kalfswang, sorbet van mosterd

Wijnsuggestie: “Marius" Roussane, Terret Bourret, Languedoc 9,00


<

€ 30.00
Goudgeel gebakken zeetongfilet met bloemkool en Caviar, lente ui en een mousselinesaus

Wijnsuggestie: “Colle Ozio ” Grechetto Umbrië 12,00




€ 32.00
Gebakken reuze Gamba, crème van avocado, krokante salade, dressing escabeche

Wijnsuggestie: Spring Vouvray” Chenin Blanc Loire 10,00

* “Pimp your dish with some Caviar”

<

€ 28.00

Enjoy the Caviar Moment…. Imperial Heritage Caviar

Wij serveren de Caviar uit aan tafel

3 gram à 9,00

5 gram à 14,00

10 gram à 26,00

Klassiekers

Zeeuwse Creuse oesters 6 stuks

Wijnsuggestie: Glas Champagne “Guyot” Blanc des Blancs 12,00


€ 24.00
Fijngesneden gerookte zalm uit een rokerij in “Meer”, garnituren van fijne sjalotui en verse groene tuinkruiden, soldaatjes van huisgemaakt briochebrood

Wijnsuggestie: “Southern Right” Sauvignon Blanc Zuid Afrika 9,00

€ 24.00
Vitello Tonato “Haute Cookure Style” kapper-appeltjes en kerstomaat

Wijnsuggestie: “Marius” Roussanne en Terrer Bourret Languedoc 9,00

€ 24.00
Carpaccio van rundsvlees, crème van Parmezaan

Wijnsuggestie:Salenteien Reserve” Pinot Noir Argentinië 10,00


€ 25.00
Ierse runderfilet, gerookte ganzenlever, vleesjus met truffel, seizoensgroenten en frietjes

Wijnsuggestie: “Luca Allegri” Barbera Piemonte 10,00

€ 42.00
Handgesneden “Steak Tartaar” frietjes en kruidensalade

Wijnsuggestie:“Cervolés ” Garnacha, Cabernet S. & Merlot Spanje 12,00

€ 33.00
Vol au vent “Haute Cookure” met kalfszwezerik

Wijnsuggestie: “Bogle” Merlot Usa 10,00

€ 36.00

Onze vaste waarden.

Hoofdgerechten

Ribstuk van kalf rosé gebraden met krokant gebakken zwezerik, jonge wortel, crème aubergine en jus dragon


Wijnsuggestie: Bogle” Merlot Usa 10,00


€ 40.00
Gebrande vlaswijting, mossel, parelcouscous, gewokte komkommer en selder, jus van de mosseltjes en citroengras

* “Pimp your dish with some Caviar”

Wijnsuggestie: “Vouvray” Chenin Blanc Loire 10,00

€ 35.00
Op hooi gerookte filets van Franse duif, boerenkool, crème van knolselder, aardappel met spek, vleesjus met specerijen


Wijnsuggestie: “Cervolés” Garnacha, Cabernet Sauvignon & Merlot Spanje 12,00

€ 42.00

Enjoy the Caviar Moment…. Imperial Heritage Caviar

Wij serveren de Caviar uit aan tafel

3 gram à 9,00

5 gram à 14,00

10 gram à 26,00

Dessert

Chocolade-ganache, mousse van caramelchocolade, sorbet mango & curry


Audace du Coing, Loire 8,00

€ 15.00
Crème Brûlée, sorbet van braambes

Muscat Auslese Tschida Oostenrijk 8,00

€ 15.00
Dame - Blanche

Tschida Muscat Oostenrijk 9,00

€ 15.00
.
€ 0.00