Op de Kaart

Onze voorgerechten, klassiekers, hoofdgerechten en desserten.

Voorgerechten

Borst van gebraden fazant als carpaccio geserveerd met gebrande pompoen, crumble van spek en dressing met specerijen en granaatappel

Wijnsuggestie “Dockner” Pinot Noir Oostenrijk 10,00


€ 28.00
6 Zeeuwse Oesters op 3 manieren: met gemarineerde venkel en appel in tonijn met basilicum warm met mousseline van gerookte boter

Wijnsuggestie: Cullerot” PX, Verdil, Chardonnay, Macabeu Spanje 9,00


€ 34.00
Gebakken langoustine in carpaccio van rund gerold, paksoi, Thaise curry en caviaar

Wijnsuggestie: “Soave Foscarino” Garganega Italië 12,00


* “Pimp your dish with some Caviar"

€ 32.00

Enjoy the Caviar Moment…. Imperial Heritage Caviar

Wij serveren de Caviar uit aan tafel

3 gram à 9,00

5 gram à 14,00

10 gram à 26,00

Klassiekers

Zeeuwse Creuse oesters 6 stuks

Wijnsuggestie: Glas Champagne “Guyot” Blanc des Blancs 12,00


€ 24.00
Fijngesneden gerookte zalm uit een rokerij in “Meer”, garnituren van fijne sjalotui en verse groene tuinkruiden, soldaatjes van huisgemaakt briochebrood

Wijnsuggestie: “Southern Right” Sauvignon Blanc Zuid Afrika 9,00

€ 24.00
Vitello Tonato “Haute Cookure Style” kapper-appeltjes en kerstomaat

Wijnsuggestie: “Marius” Roussanne en Terrer Bourret Languedoc 9,00

€ 24.00
Carpaccio van rundsvlees, crème van Parmezaan

Wijnsuggestie:Salenteien Reserve” Pinot Noir Argentinië 10,00


€ 25.00
Ierse runderfilet, gerookte ganzenlever, vleesjus met truffel, seizoensgroenten en frietjes

Wijnsuggestie: “Luca Allegri” Barbera Piemonte 10,00

€ 42.00
Handgesneden “Steak Tartaar” frietjes en kruidensalade

Wijnsuggestie:“Cervolés ” Garnacha, Cabernet S. & Merlot Spanje 12,00

€ 33.00
Vol au vent “Haute Cookure” met kalfszwezerik

Wijnsuggestie: “Bogle” Merlot Usa 10,00

€ 36.00

Onze vaste waarden.

Hoofdgerechten

Hert rosé gebraden, savooikool, Rösti-aardappel, wildjus met bloedworst en rode bietaroma 40,00

Wijnsuggestie: “Paramos de Nicosia” Tinta de Toro Spanje 12,00



€ 40.00
Gegrilde tarbot, crème van knolselder, gebakken paddestoelen, ui en gerookte boter

* “Pimp your dish with some Caviar”

Wijnsuggestie: Soave” Garganega Veneto Italië 12,00

€ 42.00
Risotto met zeeschelpen, gemarineerde venkel en spinazie, jus met groene kruiden

Wijnsuggestie: Soave” Garganega Veneto Italië 12,00


€ 32.00

Enjoy the Caviar Moment…. Imperial Heritage Caviar

Wij serveren de Caviar uit aan tafel

3 gram à 9,00

5 gram à 14,00

10 gram à 26,00

Dessert

Chocolade-ganache, mousse van caramelchocolade, sorbet mango & curry


Audace du Coing, Loire 8,00

€ 15.00
Crème Brûlée, sorbet van braambes

Muscat Auslese Tschida Oostenrijk 8,00

€ 15.00
Dame - Blanche

Tschida Muscat Oostenrijk 9,00

€ 15.00
.
€ 0.00