Op het menu

Welkom in Haute Cookure

Geniet op weekdagen van onze lunch, ook à la carte en menu's zijn mogelijk.

Op avonden serveren we à la carte alsook menu, op zaterdagavond enkel het menu 4, 5 of 6 gangen.


Lunch

Carpaccio van hert met "Waldorf Salade" appel en mosterdressing
Hoevekip gegrild, rode -en gele biet, Rôsti aardappel, crème van knolselder en hazelnoot, een jus met beuling.
Cremeux van mandarijn, crèma Catalana, chocolade ganache en yuzu
€ 30.00

Incl. dessert € 40.00

Huiswijnen inbegrepen supplement € 15.00

Lunch all-in: Bubbels van het huis, lunch+dessert, wijnen, water en koffie € 70.00

Wij serveren ’s middags op weekdagen (niet op feestdagen) een lunchmenu

Menu

Rolletje verse tonijn, gevuld met oester, krokante koolrabi, een Japanse dressing, Ponzu, crumble van algen en sushi
*(Gebakken St Jacobsvrucht, peterseliewortel, biet en een lauw-warme dressing met hazelnoot) 5e gang suppl. 17,00
Filet van heek, bladspinazie, crème van aardpeer en een bouillon van krab
Borst van fazant kort gerookt, witloof, crème van kastanje, polentakroketjes Bilvlees in Rillettes, jus met een weinig Cognac
Dit menu breiden we graag voor u uit met een selectie van onze kaaswagen
Peer, speculaasroomijs, duindoornbes, Brownie van chocolade en gecarameliseerde noot


Dessertwijn + 8 euro

(kaasbordje ipv dessert supplement van 8 euro)

Menu’s kunnen uitsluitend per tafel besteld worden.

Wij houden graag rekening met uw wensen.

€ 68.00

Te genieten t.e.m. 28 november


*5 gangen met Zeetong & Caviar aan 85,00

6 gangen met kaas aan 99,00

aangepaste wijnen aan 35,00

prestige wijnen aan 45,00

Tapasmenu

zalm - wakamé - ponzu
€ 7.00
Pompoensoepje - gember
€ 7.00
Kroket kalfswang
€ 7.00
Heek -Spinazie
€ 8.00
Fazant - witloof
€ 8.00
Peer - brownie - speculoos
€ 5.00
€ 35.00

(Bar vaccin)