Op het menu

Welkom in Haute Cookure

Geniet op weekdagen van onze lunch, ook à la carte en menu's zijn mogelijk.



Lunch

Lunch voor donderdag 12, vrijdag 13, maandag 16 en dinsdag 17 december
Carpaccio van coquille, sorbet selder-komkommer en een jus van Granny Smith
Runderentrecote met gekonfijte sjalot, toast champignon-spinazie en rundermerg
€ 35.00

Huiswijnen inbegrepen supplement € 18.00

Prestige lunch wijnen aan € 28.00

Desserten aan € 15.00

Kaasassortiment aan € 16.00

Wij serveren ’s middags op weekdagen (niet op feestdagen) een lunchmenu

Menu

Gemarineerde zalm, chutney van butternut, sorbet van avocado en vinaigrette kardemom
Gebakken pladijs met een korstje van amandel en citroen, bouillon van gerookte prei en espuma beurre noisette
*Krokant gebakken Sint-Jacobsvrucht uit Dieppe, witloof, schorseneer en een jus met boschampignons
Rosé gebraden hertenfilet, miniraap, rode biet, crème van knolselder en wildjus bigarade
Dit menu breiden we graag voor u uit met een selectie van onze kaaswagen
​Gezouten speculaas, praliné en een sorbet van sinaasappel & specerijen
€ 70.00


4 gangen aan € 70.00

*5 gangen met St-Jacobsvrucht aan € 87.00

6 gangen met kaas aan € 103.00

aangepaste wijnen aan € 38.00

prestige wijnen aan € 48.00


Tapasmenu

Gemarineerde zalm, pompoen
€ 7.00
Vitello Tonato
€ 7.00
Gebakken bloemkool, jus langoustine
€ 8.00
Pasta Parmezaan
€ 8.00
Fazant, witloof, Fine Champagnesaus
€ 10.00
Sinaasappel & Speculoos
€ 5.00

€ 39.00

(Bar vaccin)

Schrijf je in op onze nieuwsbrief