Op het menu

Welkom in Haute Cookure

Geniet op weekdagen van onze lunch, ook à la carte en menu's zijn mogelijk.

Op avonden serveren we à la carte alsook menu, op zaterdagavond enkel het menu 4, 5 of 6 gangen.


Lunch

Gebakken kalfswang, pompoen, wortel en jus met Trappist
Gebakken filet van Harder met spinazieblad en jus met kokkels
Gepocheerde Peer met specerijen, vanilleroomijs
€ 30.00

Incl. dessert € 40.00

Huiswijnen inbegrepen supplement € 15.00

Lunch all-in: Bubbels van het huis, lunch+dessert, wijnen, water en koffie € 70.00

Wij serveren ’s middags op weekdagen (niet op feestdagen) een lunchmenu

Menu

Tartaar van kalfsvlees, gemarineerde bietjes, kroketje van kalfswang, sorbet van mosterd
*(Goudgeel gebakken zeetongfilet met bloemkool en caviar, lente ui en mousselinesaus) 5e gang suppl. 17,00
Gebrande vlaswijting, mossel, parelcouscous, gewokte komkommer en selder, jus van de mosseltjes en citroengras
Op hooi gerookte filets van Franse duif, boerenkool, crème van knolselder, aardappel met spek en bilvlees, vleesjus met specerijen
Dit menu breiden we graag voor u uit met een selectie van onze kaaswagen
Chocolade-ganache, mousse van caramelchocolade, sorbet mango & curry


Dessertwijn + 8 euro

(kaasbordje ipv dessert supplement van 8 euro)

Menu’s kunnen uitsluitend per tafel besteld worden.

Wij houden graag rekening met uw wensen.

€ 68.00

Te genieten t.e.m. 17 oktober


*5 gangen met Zeetong & Caviar aan 85,00

6 gangen met kaas aan 99,00

aangepaste wijnen aan 35,00

prestige wijnen aan 45,00

Tapasmenu

Sashimi zwaardvis - tomaat
€ 7.00
Hollandse maatjes - geitenkaas
€ 7.00
Cannelloni rund - gerookte forelmousse
€ 7.00
Zeetong - spitskool
€ 8.00
Varken - Pickles - zoete aardappel
€ 8.00
Chocolade - yoghurt
€ 5.00
€ 35.00

(Bar vaccin)