Op het menu

Welkom in Haute Cookure

Geniet op weekdagen van onze lunch, ook à la carte en menu's zijn mogelijk.

Op avonden serveren we à la carte alsook menu, op zaterdagavond enkel het menu 4, 5 of 6 gangen.


Lunch

Vitello Tonato “Haute Cookure Style”
Fijnste uit de zee, jus van kreeft, kokos en curry en parelcouscous
Krokant wafeltje, appel gecarameliseerd, vanille en vanilleroomijs
€ 30.00

Incl. dessert € 40.00

Huiswijnen inbegrepen supplement € 15.00

Lunch all-in: Bubbels van het huis, lunch+dessert, wijnen, water en koffie € 70.00

Wij serveren ’s middags op weekdagen (niet op feestdagen) een lunchmenu

Menu

Tartaar van kreeft, flan van venkel, sorbet van Granny Smith en komkommer
Sint Jakobsvrucht: gemarineerd met knolselder en Px azijn, alsook Bbq Sint Jakobsvrucht met bouillon van selder 5 de gang suppl. 17,00
Gebrande kabeljauw, frégola met winterpostelein, jus met limoenblad
Hert rosé gebraden, crème van kastanje en pastinaak, rode kool en bloedpens, wildjus met Trappist
Dit menu breiden we graag voor u uit met een selectie van onze kaaswagen
Gemarineerde mandarijn, warm schuim van chocolade en sorbet van Champagne en sinas


Dessertwijn + 8 euro

(kaasbordje ipv dessert supplement van 8 euro)

Menu’s kunnen uitsluitend per tafel besteld worden.

Wij houden graag rekening met uw wensen.

€ 68.00

Te genieten t.e.m. 15 januari 2019

4 gangen aan 68,00

*5 gangen met St Jakobsvrucht aan 85,00

6 gangen met kaas aan 99,00

aangepaste wijnen aan 35,00

prestige wijnen aan 45,00


Tapasmenu

Tartaar zalm - appel - komkommer
€ 6.00
Kabeljauw -Frégola
€ 7.00
Mossel - geitenkaas - rode biet
€ 5.00
Soepje schorseneer - truffel
€ 6.00
Hert - bloedworst
€ 8.00
Mandarijn - chocolade
€ 5.00
€ 35.00

(Bar vaccin)