Op het menu

Welkom in Haute Cookure

Geniet op weekdagen van onze lunch, ook à la carte en menu's zijn mogelijk.

Op avonden serveren we à la carte alsook menu, op zaterdagavond enkel het menu 4, 5 of 6 gangen.


Lunch

Carpaccio van gerookte heilbot, crème van avocado, gemarineerde ui
Vlaswijting met lardo, mousseline, flan van erwt en bloemkool
Nectarines, amandelcake, bouillon van hibiscus, sorbet van citroengras
Lunch voor donderdag 22, vrijdag 23, maandag 26 en dinsdag 27 augustus
€ 30.00

Incl. dessert € 40.00

Huiswijnen inbegrepen supplement € 18.00

Prestige wijnen aan € 28,00

Lunch all-in: Bubbels van het huis, lunch+dessert, wijnen, water en koffie € 75.00

Wij serveren ’s middags op weekdagen (niet op feestdagen) een lunchmenu

Menu

Tartaar van gemarineerde zalm, radijs en granaatappel en een citrusdressing
*Goudgeel gebakken tarbotfilet, gerookte paling-aardappel-salade en een jus met groene kruiden 5 de gang suppl. 17,00
Pladijsfilet krokant gebakken, Antiboise, tomaat, olijfjes en basilicum
Gerijpt kalfsribstuk gegrild op “Bbq” nieuwe aardappel, champignon, erwt & jonge wortel, jus met ui
Dit menu breiden we graag voor u uit met een selectie van onze kaaswagen
Structuren van verse framboos, roos en sorbet van limoengras


Dessertwijn + 8 euro

(kaasbordje ipv dessert supplement van 8 euro)

Menu’s kunnen uitsluitend per tafel besteld worden.

Wij houden graag rekening met uw wensen.

€ 70.00


4 gangen aan 70,00

*5 gangen met Tarbot aan 87,00

6 gangen met kaas aan101,00

aangepaste wijnen aan 35,00

prestige wijnen aan 45,00


Tapasmenu

Maatjesharing - Miso
€ 7.00
Gemarineerde zalm - Citrus
€ 8.00
Gazpacho rode biet - Makreel
€ 7.00
Pladijs - Tomaat
€ 8.00
Kalfs - erwt - jus ui
€ 10.00
Frambozen - Citroengras
€ 5.00

€ 39.00

(Bar vaccin)

Schrijf je in op onze nieuwsbrief