Op het menu

Welkom in Haute Cookure

Geniet op weekdagen van onze lunch, ook à la carte en menu's zijn mogelijk.

Op avonden serveren we à la carte alsook menu, op zaterdagavond enkel het menu 4, 5 of 6 gangen.


Lunch

Asperges, gepocheerd ei, Mangalicaham
Pladijsfilets 'Meuniere' met frisse salade en frietjes
Gecarameliseerde braambessen, sorbet van mango
Lunch voor de periode donderdag 13, vrijdag 14, maandag 17 en dinsdag 18 juni
€ 30.00

Incl. dessert € 40.00

Huiswijnen inbegrepen supplement € 18.00

Prestige wijnen aan € 28,00

Lunch all-in: Bubbels van het huis, lunch+dessert, wijnen, water en koffie € 75.00

Wij serveren ’s middags op weekdagen (niet op feestdagen) een lunchmenu

Menu

Makreel gemarineerd, tomaat, venkel en een vinaigrette van basilicum
*Langoustines gebakken met structuren van bloemkool, mousseline van gerookte boter 5 de gang suppl. 17,00
Corvinabaars goudgeel gebakken, tuinbonen, crème van tuinbonen en een bouillon van strandkrab
Hoevekip gegrild op “Big Green Egg”, asperges, crème van maïs, vleesjus met dragon
Dit menu breiden we graag voor u uit met een selectie van onze kaaswagen
Kersen, “Valhrona Manjari” Chocolade, Pistache-roomijs en espuma van Kriekbier


Dessertwijn + 8 euro

(kaasbordje ipv dessert supplement van 8 euro)

Menu’s kunnen uitsluitend per tafel besteld worden.

Wij houden graag rekening met uw wensen.

€ 70.00


4 gangen aan 70,00

*5 gangen met kreeft aan 87,00

6 gangen met kaas aan101,00

aangepaste wijnen aan 35,00

prestige wijnen aan 45,00


Tapasmenu

Oester - Limoengras
€ 7.00
Makreel - Tomaat
€ 7.00
Vitello Tonnato
€ 7.00
Bloemkool - Gerookte zalm
€ 7.00
Kip - Asperges
€ 10.00
Kers - Chocolade
€ 5.00

€ 39.00

(Bar vaccin)

Schrijf je in op onze nieuwsbrief