Op het menu

Welkom in Haute Cookure

Geniet op weekdagen van onze lunch, ook à la carte en menu's zijn mogelijk.

Op avonden serveren we à la carte alsook menu, op zaterdagavond enkel het menu 4, 5 of 6 gangen.


Lunch

Asperges met Mangalicaham, Balsamicodressing
Zachtgegaarde pladijsfilet, lentegroentjes, kruidenolie
Mango, ijs van citroenverbena en karamelchocolade
€ 30.00

Incl. dessert € 40.00

Huiswijnen inbegrepen supplement € 15.00

Lunch all-in: Bubbels van het huis, lunch+dessert, wijnen, water en koffie € 70.00

Wij serveren ’s middags op weekdagen (niet op feestdagen) een lunchmenu

Menu

Rollade van Filet d’Anvers gevuld met krabvlees, gemarineerde biet, crème van avocado
* Zeebaars op Big Green Egg gegaard, gerookte paling, lamsoren, spinazie, olie van groene kruiden, groene appel en dashi 5e gang suppl. 17,00
Asperges, op hooi gerookte zalm, ei gepocheerd op 63°c, mousseline
Rosé gebraden lams, aubergine, erwt, lente-ui en jus met salie
Dit menu breiden we graag voor u uit met een selectie van onze kaaswagen
Citroentaartje met ijs van citroenverbena


Dessertwijn + 8 euro

(kaasbordje ipv dessert supplement van 8 euro)

Menu’s kunnen uitsluitend per tafel besteld worden.

Wij houden graag rekening met uw wensen.

€ 68.00

Te genieten t.e.m. 5 juni

4 gangen aan 68,00

*5 gangen met kreeftravioli aan 85,00

6 gangen met kaas aan 99,00

aangepaste wijnen aan 35,00

prestige wijnen aan 45,00


Tapasmenu

Tartaar rund, ijs van Pickles gemarineerde groentjes
€ 6.00
krab - avocado
€ 6.00
Zalm - Dashi
€ 7.00
Asperge Flamande
€ 7.00
Lam - erwt
€ 8.00
Citroen - Chocolade
€ 5.00
€ 35.00

(Bar vaccin)