Op het menu

Welkom in Haute Cookure

Geniet op weekdagen van onze lunch, ook à la carte en menu's zijn mogelijk.

Op avonden serveren we à la carte alsook menu, op zaterdagavond enkel het menu 4, 5 of 6 gangen.


Lunch

Gemarineerde zalm "Gravad Lax"
Fazant, peterseliewortel, terrine van aardappel en jus Fine Champagne
Cheesecake, framboos, sorbet framboos
€ 30.00

Incl. dessert € 40.00

Huiswijnen inbegrepen supplement € 15.00

Lunch all-in: Bubbels van het huis, lunch+dessert, wijnen, water en koffie € 70.00

Wij serveren ’s middags op weekdagen (niet op feestdagen) een lunchmenu

Menu

Makreel gemarineerd, Zeeuwse oester, ponzu, sushi en haringeitjes
*Krokant gebakken St Jakobsvrucht, vlees van ossenstaart en aardpeer 5 de gang suppl. 17,00
Gebakken rog, spinazie, duxelle van paddestoel, mousseline met hazelnoot
Fazant traag gegaard en gegrild, savooikool en spekjes, crème van peterseliewortel, jus Fine Champagne
Dit menu breiden we graag voor u uit met een selectie van onze kaaswagen
Peer met vanille, gezouten karamel en chocolade, roomijs van karamel en peer


Dessertwijn + 8 euro

(kaasbordje ipv dessert supplement van 8 euro)

Menu’s kunnen uitsluitend per tafel besteld worden.

Wij houden graag rekening met uw wensen.

€ 68.00

Te genieten t.e.m. 27 november

4 gangen aan 68,00

*5 gangen met St Jakobsvrucht aan 85,00

6 gangen met kaas aan 99,00

aangepaste wijnen aan 35,00

prestige wijnen aan 45,00


Tapasmenu

Tataar zalm- Komkommer
€ 7.00
Parelcouscous - Aubergine
€ 6.00
Risotto - Slibtong
€ 8.00
Mosselen - Venkel
€ 7.00
Roastbeef Kalf - Pickles
€ 6.00
Framboos - Amandel
€ 5.00
€ 35.00

(Bar vaccin)