Op het menu

Welkom in Haute Cookure

Geniet op weekdagen van onze lunch, ook à la carte en menu's zijn mogelijk.

Op avonden serveren we à la carte alsook menu, op zaterdagavond enkel het menu 4, 5 of 6 gangen.


Lunch

Asperges met gerookte zalm, a la Flamande
Rose gebraden kalfsribstuk, lentegroenten
Aardbeien en rabarber
Lunch voor de periode donderdag 11 en vrijdag 12 april
€ 30.00

Incl. dessert € 40.00

Huiswijnen inbegrepen supplement € 18.00

Prestige wijnen aan € 28,00

Lunch all-in: Bubbels van het huis, lunch+dessert, wijnen, water en koffie € 75.00

Wij serveren ’s middags op weekdagen (niet op feestdagen) een lunchmenu

Menu

Tataki van zwaardvis, Thaïse salade, Japanse dressing, crème van Dashi en zeekraal
*Kreeft gegrild op “Big green Egg” fijne verse pasta, spinazie en lamsoor, jus met limoen 5 de gang suppl. 17,00
Gebrande asperges, gebakken Pulpo inktvis, mousseline en kruidenolie
Lamsvlees rosé gebraden, parelcouscous, erwtjes, lente-ui , vleesjus met aroma van salie
Dit menu breiden we graag voor u uit met een selectie van onze kaaswagen
Aardbeien, basilicum, soepje van yoghurt en witte chocolade, sorbet van aardbeien


Dessertwijn + 8 euro

(kaasbordje ipv dessert supplement van 8 euro)

Menu’s kunnen uitsluitend per tafel besteld worden.

Wij houden graag rekening met uw wensen.

€ 70.00


4 gangen aan 70,00

*5 gangen met kreeft aan 87,00

6 gangen met kaas aan101,00

aangepaste wijnen aan 35,00

prestige wijnen aan 45,00


Tapasmenu

Wortel - rijst - Curry
€ 6.00
Tataki zwaardvis - Thaise salade
€ 7.00
Asperges Flamande
€ 7.00
Carpaccio zalm - dille - graanmosterd
€ 7.00
lam - erwt - couscous - salie
€ 10.00
Aardbeien - witte chocolade
€ 5.00

€ 39.00

(Bar vaccin)

Schrijf je in op onze nieuwsbrief