Op het menu

Welkom in Haute Cookure

Geniet op weekdagen van onze lunch, ook à la carte en menu's zijn mogelijk.

Op avonden serveren we à la carte alsook menu, op zaterdagavond enkel het menu 4, 5 of 6 gangen.


Lunch

Mosseltjes lauw warm met verse kruiden en tomaat
Zalm mi cuit, zomerprei en prakaardappelen, eitje gegaard op 63°
Geglaceerde nectarine met roomijs
€ 30.00

Incl. dessert € 40.00

Huiswijnen inbegrepen supplement € 15.00

Lunch all-in: Bubbels van het huis, lunch+dessert, wijnen, water en koffie € 70.00

Wij serveren ’s middags op weekdagen (niet op feestdagen) een lunchmenu

Menu

Tartaar van tonijn, tomaat, ijspastille van basilicum, krokantje van olijfbrood en een crème van avocado
*Gebakken langoustine, erwt en munt, bouillon van kreeft en limoenblad 5 de gang suppl. 17,00
Goudgeel gebakken filet van pladijs, structuren van wortel en een beurre blanc-saus met citroentijm
Holstein runderentrecote gegrild op “Big Green Egg”, zomerprei, crème van ui, biet, dikke frietaardappel en een Bèarnaise
Dit menu breiden we graag voor u uit met een selectie van onze kaaswagen
Kersen, ijs van gecarameliseerde citroen en een taartje van kers, chocolade en yoghurt


Dessertwijn + 8 euro

(kaasbordje ipv dessert supplement van 8 euro)

Menu’s kunnen uitsluitend per tafel besteld worden.

Wij houden graag rekening met uw wensen.

€ 68.00

Te genieten t.e.m. 28 augustus

4 gangen aan 68,00

*5 gangen met langoustine aan 85,00

6 gangen met kaas aan 99,00

aangepaste wijnen aan 35,00

prestige wijnen aan 45,00


Tapasmenu

Tonijn - avocado
€ 7.00
Tomaat - basilicum
€ 6.00
pladijs - erwt munt
€ 7.00
Kip - wortel - jus
€ 8.00
Carpaccio rund - Parmesan
€ 6.00
Kersendessert
€ 5.00
€ 35.00

(Bar vaccin)