Op het menu

Welkom in Haute Cookure

Geniet op weekdagen van onze lunch, ook à la carte en menu's zijn mogelijk.

Op avonden serveren we à la carte alsook menu, op zaterdagavond enkel het menu 4, 5 of 6 gangen.


Lunch

Gemarineerde zalm, quinoa, avocado
Skrei, paksoi, Tom Ka kai, Thaïse rijst
Rabarber, witte chocolade, vanilleroomijs
€ 30.00

Incl. dessert € 40.00

Huiswijnen inbegrepen supplement € 15.00

Lunch all-in: Bubbels van het huis, lunch+dessert, wijnen, water en koffie € 70.00

Wij serveren ’s middags op weekdagen (niet op feestdagen) een lunchmenu

Menu

Tataki van gemarineerd rund, biet en ui, sorbet van Pickles
*( Krokant gebakken langoustine met tonijn, Paksoi en Thaise Curry) 5e gang suppl. 17,00
Gebakken Sint Jakobsvrucht met gelakt buikspek, raap en een mousseline met Chorizo 
Vlaswijting met knolselder en pastinaak, Lardo, blanke botersaus met citroentijm
Dit menu breiden we graag voor u uit met een selectie van onze kaaswagen
Chocolade, mandarijn, vanille & Kalamansi


Dessertwijn + 8 euro

(kaasbordje ipv dessert supplement van 8 euro)

Menu’s kunnen uitsluitend per tafel besteld worden.

Wij houden graag rekening met uw wensen.

€ 68.00

Te genieten t.e.m. 20 februari

4 gangen aan 68,00

*5 gangen met Langoustine aan 85,00

6 gangen met kaas aan 99,00

aangepaste wijnen aan 35,00

prestige wijnen aan 45,00


Tapasmenu

Sushi zalm
€ 5.00
Tataki rund - Pickles
€ 6.00
Gelakt buikspek
€ 7.00
Kroketjes witlof
€ 7.00
Vlaswijting - Pastinaak
€ 8.00
Sinas- Chocolade
€ 5.00
€ 35.00

(Bar vaccin)