Op het menu

Welkom in Haute Cookure

Geniet op weekdagen van onze lunch, ook à la carte en menu's zijn mogelijk.

Op avonden serveren we à la carte alsook menu, op zaterdagavond enkel het menu 4, 5 of 6 gangen.


Lunch

Tartaar van Corvinabaars, escabeche en kruidensla
Rundsentrecôte, crème aubergine, snijboontjes, gebakken aardappel en jus champignons
Chocolade en bosbessen
€ 30.00

Incl. dessert € 40.00

Huiswijnen inbegrepen supplement € 15.00

Lunch all-in: Bubbels van het huis, lunch+dessert, wijnen, water en koffie € 70.00

Wij serveren ’s middags op weekdagen (niet op feestdagen) een lunchmenu

Menu

Carpaccio van Hamachi (geelvinmakreel), structuren van tomaat, pastille van basilicum en crumble van ansjovis
*(Langoustine en oester, zalf van bloemkool, koolrabi en jus van kokos en curry) ( 3 gram Caviar + 9,00) 5e gang suppl. 15,00

15,00

Zachtgegaarde tongfilet, knapperige spitskool, crème van venkel, Dashi bouillon van Shi- také
Ribstuk van “The Art of Nature” varken uit Merksplas, terrine van zoete aardappel, zalf van pompoen, Pickles en uiencrème en vleesjus met dragon
Dit menu breiden we graag voor u uit met een selectie van onze kaaswagen
Cremeux van yoghurt, watermeloen, chocolade - pinda en sorbet


Dessertwijn + 8 euro

(kaasbordje ipv dessert supplement van 8 euro)

Menu’s kunnen uitsluitend per tafel besteld worden.

Wij houden graag rekening met uw wensen.

€ 65.00

Te genieten t.e.m. 5 september


*5 gangen met Langoustine aan 80,00

6 gangen met kaas aan 94,00

aangepaste wijnen aan 35,00

prestige wijnen aan 45,00

Tapasmenu

Sashimi zwaardvis - tomaat
€ 7.00
Hollandse maatjes - geitenkaas
€ 7.00
Cannelloni rund - gerookte forelmousse
€ 7.00
Zeetong - spitskool
€ 8.00
Varken - Pickles - zoete aardappel
€ 8.00
Chocolade - yoghurt
€ 5.00
€ 35.00

(Bar vaccin)