Op het menu

Welkom in Haute Cookure

Geniet op weekdagen van onze lunch, ook à la carte en menu's zijn mogelijk.



Lunch

Lunch van donderdag 12 maart tot en met dinsdag 17 maart
Ravioli’s gevuld met Mozzarella, spekjes en compote van ui, veldsla en jus met Parmezaan
Mechelse koekoek op karkas gegaard, witloof, Cevenne ui, Pommes Dauphine, jus met ui en spekjes
€ 35.00

Huiswijnen inbegrepen supplement € 18.00

Prestige lunch wijnen aan € 28.00

Desserten aan € 15.00

Kaasassortiment aan € 16.00

Wij serveren ’s middags op weekdagen (niet op feestdagen) een lunchmenu

Menu

Gemarineerde makreel, avocado en wasabicreme, quinoa, munt en leche de tigre
Gebakken Rode poon, crème van aardpeer, lente ui, jus van groene kruiden met karnemelk (Caviar 5gr supplement 14,00 euro)
St Jacobsvrucht gebakken, savooikool, crème van vlaswijting met limoengras, consommé van kip, soja en limoengras
Iberico, rosé gebraden presa, Pickles, wortelcreme, raapjes, gratin Dauphinois en vleesjus met verse dragon
Dit menu breiden we graag voor u uit met een selectie van onze kaaswagen
Bloedsinas, witte chocolade en basilicum, sorbet bloedsinas
€ 70.00


4 gangen aan € 70.00

*5 gangen met St-Jacobsvrucht aan € 87.00

6 gangen met kaas aan € 103.00

aangepaste wijnen aan € 38.00

prestige wijnen aan € 48.00

Alcoholvrij drankenpakket aan € 28.00

Tapasmenu

Gemarineerde makreel met avocado
€ 7.00
Rode biet - geitenkaas
€ 7.00
Rode poon - jus groene kruiden
€ 8.00
Koninginnenhapje
€ 8.00
Iberico varken, pickles, jus dragon
€ 10.00
Bloedsinas, witte chocolade en basilicum, sorbet bloedsinas
€ 5.00

€ 39.00

(Bar vaccin)

Schrijf je in op onze nieuwsbrief