Op het menu

Welkom in Haute Cookure

Geniet op weekdagen van onze lunch, ook à la carte en menu's zijn mogelijk.



Lunch

Lunch vanaf donderdag 23 januari tot en met dinsdag 28 januari
Rundstartaar met soja-gember miso en ramenas
Gebakken vlaswijting met risotto, courgette en groene kruiden
€ 35.00

Huiswijnen inbegrepen supplement € 18.00

Prestige lunch wijnen aan € 28.00

Desserten aan € 15.00

Kaasassortiment aan € 16.00

Wij serveren ’s middags op weekdagen (niet op feestdagen) een lunchmenu

Menu

Gemarineerde makreel, carpaccio St J vrucht, chutney van rode biet, krokante venkel, bietjes, vinaigrette van sinaasappel en olijfolie
Lauw-warme terrine van kalfs, artisjok, knolselder, fijngesneden en gepekeld rund, dressing met aroma van Sherry en truffel
*Goudgeel gebakken filet van tarbot, spinazie, gerookte mozzarella, champignons, crumble Parmezan en een beurre blanc saus met Balsamico
Mechelse koekoek op karkas gegaard, witloof, Cevenne ui, Pommes Dauphine, jus met ui en spekjes (*supplement Gebakken ganzenlever 9,00€ )
Dit menu breiden we graag voor u uit met een selectie van onze kaaswagen
​Gezouten speculaas, praliné en een sorbet van sinaasappel & specerijen
€ 70.00


4 gangen aan € 70.00

*5 gangen met Tarbot aan € 87.00

6 gangen met kaas aan € 103.00

aangepaste wijnen aan € 38.00

prestige wijnen aan € 48.00

Alcoholvrij drakenpakket aan 28,00

Tapasmenu

Makreel gemarineerd, bietjes
€ 7.00
Frégola, mossel, soja - gember
€ 7.00
Terrine Kalfs, knolselder
€ 8.00
Pasta Parmezaan
€ 8.00
Koekoek, witloof, jus spek
€ 10.00
Café Glacé
€ 5.00

€ 39.00

(Bar vaccin)

Schrijf je in op onze nieuwsbrief