​Restaurant Haute Cookure

Ivan Daelemans & Cindy Mertens


Het interieur van Haute Cookure is rustig en modern.
Ons restaurant leent zich hierdoor zowel voor zakelijk als voor prive lunchen / diners.
In de zomer verwelkomen wij u graag op ons prachtig terras. In het najaar en in de winter zorgt ons team binnen voor een warme en behaaglijke sfeer.

De naam "haute cookure"

In 2003 beginnen Ivan Daelemans en Mertens Cindy restaurant Haute Cookure in een oud herenhuis uit de jaren 30, gewezen naaiatelier. Zo weet u ineens waarvan de naam “Haute Cookure “ vandaan komt.

Gastronomen

Binnen een mum van tijd groeit Haute Cookure uit tot een restaurant waar gastronomen uit de streek en ver daarbuiten met grote regelmaat hun hart ophalen.

Sfeer

De sfeer van Haute Cookure is modern en rustig zodat alle aandacht uitgaat naar waar het hier allemaal om draait: spijs en passende wijnen.....

Ivan & Cindy presenteren zich in een laagdrempelig concept, toegankelijk voor een breed en jong publiek.

Een stapje voor

Met de verhuizing naar de prachtig verbouwde oude dokterswoning van Malle heeft zich een nieuw elan van Haute Cookure meester gemaakt. Ivan Daelemans’s keuken presteert op niveau en is iedereen opnieuw een stap voor. Hij voegt op geraffineerde wijze frisse zuren, eigen gekweekte tuinkruiden, zelfs af en toe Oosterse smaak, aan zijn gerechten toe...