Musique Culinaire

MUSIQUE CULINAIRE

Nieuw Concept!

één donderdagavond per maand zal er een unieke culinaire, muzikale belevenis plaatsvinden, waaraan u kan deelnemen.

Data 2019:

Donderdag 26 september

Donderdag 24 oktober

Donderdag 14 november

Donderdag 19 december


Wij brengen u in hogere sferen door te laten genieten van de keuken van Haute Cookure in samengang met de zuivere zangstem, de schwung en spontaniteit van Patrick Onzia, zanger, acteur en showbeest van o.a. "het Witte Paard”.

Hij zal onder muzikale begeleiding het beste van zichzelf geven en u onderdompelen en overrompelen met muziek en vertier.

Boek snel je tafel !!


Menu voor donderdag 19 december

Gemarineerde zalm, chutney van butternut, sorbet van avocado en vinaigrette kardemom

Gebakken pladijs met een korstje van amandel en citroen, bouillon van gerookte prei en espuma beurre noisette

*Krokant gebakken Sint-Jacobsvrucht uit Dieppe, witloof, schorseneer en een jus met boschampignons

Rosé gebraden hertenfilet, miniraap, rode biet, crème van knolselder en wildjus bigarade

(extra kaasassortiment aan 16,00)

Gezouten speculaas, praliné en een sorbet van sinaasappel & specerijen


Aanvang om 19u00

De prijs voor dit menu is 100,00 euro p.p. (excl.dranken).

5 gangenmenu en live entertainment inbegrepen!