Feestdagen


Kerstmenu 24 dec - 25 dec


Tataki van tonijn, radijs, citrus, mousse avocado, sorbet dragon, dressing met mierikswortel

---

Gebakken koolvishaasje, knolselder, gele raap, blanke boterjus met groene kruiden

---

Krokante St.-Jacobsvrucht, schorseneer à la crème met truffel, peterseliewortel en een jus van champignons

---

Rosé gebraden hertoilet, witloof, crème van pastinaak, veenbes, wildjus met aroma van bosvruchten

---

Structuren van ananas, kokos, mousse en sorbet van mango


4 gangenmenu aan 90,00

5 gangenmenu met St.-Jacobsvrucht aan 110,00

Aangepaste wijnen 45,00


Oudejaarsavond in Haute Cookure

31 DECEMBER

Ontvangst vanaf 19u

Uitgebreide Champagne-receptie

met hapjes


MENU

Noordzeekrab, bloemkool, curry, sorbet Kaffir en een citrusdressing

---

Roodbaars, jonge wortel, ajuin, artisjok, jus langoustine

---

Rundsentrecôte, knolselder, witloof, kaaswafel met truffel, jus champignons

---

Sinaas, speculaas, witte chocolade, roomijs van kaneel

---

Omstreeks 24u Champagne!

Midnightsnack

DJ

Dansavond

Wijnen, bieren en Champagne incl.

Einde voorzien 3u

Prijs pp 195,00

Vervoer naar huis met de Haute Cookure Bus 25€ pp

Feestdagen - Take away


Afhaal- Kerstmenu 24 dec- 25 dec


Tataki van tonijn, radijs, citrus, mousse avocado, dragon, dressing met mierikswortel

--

Gebakken koolvishaasje, knolselder, gele raap, blanke boterjus met groene kruiden

--

*Krokante St Jacobsvrucht, schorseneer a la crème met truffel, peterseliewortel en een jus van champignons

--

Rosé gebraden hertfilet, witloof, crème van pastinaak, veenbes, wildjus met aroma van bosvruchten

--

Structuren van ananas, kokoscake, crème van yoghurt, mousse mango, vinaigrette ananas


Vers gebakken brood van 120gr pp incl.

4 gangenmenu zonder St jakobsvrucht aan 75,00 pp

5 gangenmenu aan 95,00 pp

Witte en rode wijn aan 25,00 per fles

AFHALEN 24/12 : 12u tot 18u

AFHALEN 25/12 : 10u-12u

Bestellen kan via info@hautecookure.be, telefonisch op het nummer 03 322 94 20




Afhaalmenu 31 dec 2022


Noordzeekrab-heilbot, bloemkool, curry, crème Kaffir en een citrusdressing

--

Roodbaars, jonge wortel, ajuin, artisjok, jus langoustine

--

Rundsentrecôte, knolselder, witloof, kaaswafel met truffel, jus champignons

--

Sinaas, speculaas, witte chocolade, cake kaneel en cremeux citrus

Vers gebakken brood van 120gr pp incl.

4 gangenmenu aan 75,00 pp

Witte en rode wijn aan 25,00 per fles

AFHALEN 31/12 : 12u - 18u



bestellen

Onze zalen

Zaal Private

  • Zaal tot 20 personen
  • Voor diner vanaf 7 tot 20 personen
  • Vergaderen, dineren,
  • Staande receptie tot 30 personen
  • Eigen terras met zicht op de tuin
  • Aangenaam warm meubilair
  • Parketvloer
  • Daglicht
  • Alle apparatuur aanwezig (beamer, scherm, flipchart met stiften)

Zaal Living

  • Zaal tot 70 personen
  • Mogelijk in te delen met ronde tafels van 6 personen
  • Grote bloktafels van 8 tot 24 personen
  • Aangenaam warm meubilair
  • Parketvloer
  • Ideaal voor een feest
  • Diners
  • Walking Dinner
  • Vergadering achter gesloten deur
  • Alle apparatuur aanwezig (beamer, scherm, flipchart met stiften)
  • Eigen muziek mogelijk
  • Televisiescherm en versterker
  • Daglicht
  • Airco
  • Verlichting met dimmers

Prijzen

Vergaderen in de zaal: 40,00 per uur incl. apparatuur

Koffie, cake en water tijdens vergadering 10,00 p.p