Over de gastvrouw

Cindy Mertens is een creatieve, bezige bij, is wijnliefhebber, houdt van gastronomie, maar ook van creatief bezig zijn bvb. met verf en doek, er hangen zelfs enkele werken in de zaak van haar hand.

Wijnkennis

Cindy Mertens combineert haar uitstekende restaurantkennis met correcte, op maat gesneden informatie.
Aan tafel toont ze haar kracht op wijngebied. Ze is tevens sommelier en weet ook op dit gebied van wanten.

Ervaring

Ze is liefhebber van wijn, maar was ook keukenprinses in een vorig leven, ze werkte als jonge meid in gerenommeerde keukens zoals Beluga te Antwerpen, Restaurant “Hof de Bist” te Ekeren waar ze op een “high level” werd opgeleid.

spontane charme

In haar eigen restaurant Haute Cookure ontvangt ze de klanten met een ontwapenende, spontane charme. Ze heeft een natuurlijk evenwicht gevonden tussen een vlotte omgang met de klanten en de nodige afstand bewaren. Ze vindt altijd de juiste toon.

Tip top in orde

Cindy zorgt er ook voor dat de bediening in de zaal bijzonder gesmeerd verloopt, ze heeft alles gezien.
De kans is héél klein dat gasten het merken wanneer er in het restaurant iets misloopt, ze is zéér stressbestendig.
Daarnaast is ze ook behoorlijk no-nonsense. Alles gaat volgens haar principes. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Als ze merkt dat er aan een bepaalde tafel enige onvrede dreigt te ontstaan, dan is de oplossing nabij. Haar team staat als een huis, en daar ondervinden de gasten het voordeel van. Deskundigheid en professionaliteit zoals het hoort.

Attent, bespraakt, vriendelijk en vakkundig. Van onthaal tot en met vertrek ben je bij haar als gast in voortreffelijke handen.. Daarnaast stuurt ze haar brigade op de juiste wijze aan. Voor haar gasten gaat dat allemaal geruisloos