Op de Kaart

Voorgerechten

Gemarineerde zalm, rode biet, komkommer, graanmosterdzaad, vinaigrette van Granny Smith-appel en mosterdsorbet

Wijnsuggestie: “Saint-Bris” William Fevre, Sauvignon Blanc: Bourgogne 13,00

€ 36.00
Pomme Moscovite “ Imperiale Heritage Caviar” 10gr Caviar

Wijnsuggestie:“Bogle” Chardonnay: Usa 14,00

€ 40.00
6 Zeeuwse Gillardeau 4/° oesters natuur

Wijnsuggestie: Champagne "Blanc des blancs" 18,00

€ 42.00
Noordzeekrab-salade, crème van krab, krokante venkel, komkommer en selder, Dashi-parels, dilledressing en een sorbet van Yuzu

Wijnsuggestie: “Csillag” Olaszrizling, Pinot Blanc, Sauv. Blanc, Viognier: Hongarije 10,00

€ 43.00
Krokant gebakken Sint Jacobsvrucht, witlof, pompoen, Dashi-parels

Wijnsuggestie: “Capo” Malvasia & Fiulano: Collio Fruili Italië 13,00

€ 46.00
Gebakken langoustine in open ravioli, basilicum, spinazie, sojaboontjes en een Bèarnaise met aroma van langoustines

Wijnsuggestie: “Capo” Malvasia & Fiulano: Collio Fruili Italië 13,00

€ 48.00
Pomme Moscovite “ Imperiale Heritage Caviar” 30gr Caviar

Wijnsuggestie: “Bogle” Chardonnay: Usa 14,00

€ 95.00

Enjoy the Caviar Moment…. Imperial Heritage Caviar

Wij serveren de Caviar uit aan tafel

10 gram à 30,00

30 gram à 90,00

Hoofdgerechten

Schelvis goudgeel gebakken, aardpeer, kokkels en blanke botersaus met Manzanilla Sherry

Wijnsuggestie: “Capo” Malvasia & Fiulano: Collio Fruili Italië 13,00

€ 46.00
Fazant op karkas gebraden, knolselder, crème van maïs, boschampignons, wildjus "Fine Champagne"

Wijnsuggestie: “Tre” Merlot, Cab. Sauv. Alicante Bouchet: Toscane Italië 13,00

€ 48.00
Goudgeel gebakken Tarbot, carpaccio Sint Jakobsvrucht, artisjok en crème van aardpeer, jus gerookte paling en bieslook

Wijnsuggestie: “Bogle” Chardonnay: Usa 14,00

€ 58.00
Gegrilde Runderentrecôte ‘Txogitxu’, seizoensalade, Bèarnaisesaus en handgesneden frietjes

Wijnsuggestie: “Montenuovo Cuvée” Merlot, Cabernet Sauvignon Zweigelt: Hongarije 10,00

€ 58.00

Enjoy the Caviar Moment…. Imperial Heritage Caviar

Wij serveren de Caviar uit aan tafel

10 gram à 30,00

30 gram à 90,00

Dessert

Dame Blanche

Wijnsuggestie: “Sauternes”, Bordeaux France 11

€ 18.00
Peer "Gieser Wildeman" gegaard in vanille, tonkaboon, roomijs van gezouten karamel en Bergamot

Wijnsuggestie: “Tokaj Aszu”, 5 Puttonyos Hongarije 9

€ 18.00
Geglaceerde appeltjes, sorbet van abrikoos en van lychee

Wijnsuggestie: “Vin Santo”, Toscane Italië 11

€ 18.00

Schrijf je in op onze nieuwsbrief