Op de Kaart

Keuzemenu voor- & hoofdgerecht à la carte vanaf 60 euro + dessertkaart

Voorgerechten

*Burrata, tartaar en -gekonfijte tomaat, espuma met dragon, bieslookolie

Wijnsuggestie: “Augustus Rosé” Cabernet Sauvignon & Merlot Penedes Spanje 12,00

€ 25.00
*Gebakken langoustine, venkel, tomaat en een kreeften-Bèarnaise, toets van framboos

Wijnsuggestie: “Redemption of the Rogue” Viognier - Zuid Afrika 12,00

€ 35.00
6 Platte 4° Girardeau oesters natuur

Wijnsuggestie: “Roederer Brut Premier” Champagne - Frankrijk 18,00

€ 30.00
*Gebakken ganzenlever, gecarameliseerde vijg, chutney rode biet, jus met specerijen

Wijnsuggestie: “GT-S” Le Plan Vermeersch Syrah - Cotes Du Rhône France 12,00

€ 33.00
*Noordzeekrab, Burrata gemarineerd, komkommer en Granny Smith-appel, citroenverbena

Wijnsuggestie: “No sex for Butterfly” Roussanne, Grenache blanc en Viognier -Pays D’Oc France 9,00

€ 32.00
"Pomme Moscovite" 10 gr Caviaar

Wijnsuggestie:“Pouilly-Fuissé” Chardonnay - Bourgogne Frankrijk 15,00

€ 40.00
* Kikkerbillen, gepaneerd en gebakken, bloemkooltjes, kaascrumble en Mangalicaham, jus van groene kruiden

Wijnsuggestie: “Aurore” Greco Italië 9,00

€ 25.00

Enjoy the Caviar Moment…. Imperial Heritage Caviar

Wij serveren de Caviar uit aan tafel

10 gram à 28,00

30 gram à 80,00

Hoofdgerechten

Handgesneden “Steak Tartaar” frietjes en kruidensalade

Wijnsuggestie: “Bogle” Merlot - USA 11,00

€ 35.00
Rosé gebraden Franse eend gelakt met five spices, pecannoten, knolselder, wafelaardappeltjes en vleesjus met kardemom

Wijnsuggestie:“Medicin Red” Dornfelder, Cabernet, Zweigelt - Borgloon België 12,00

€ 35.00
*Op vel gebakken filet van Harder (zeebaars), gegrilde wortel, jus met Kaffirlimoen, citrus en gember, basilicumolie Wijnsuggestie:“Bourgogne Blanc” Chardonnay Chavy Bourgogne 13,00

Wijnsuggestie:“Bourgogne Blanc” Chardonnay Chavy Bourgogne 13,00

€ 35.00
Vol au vent “Haute Cookure” met kalfszwezerik

Wijnsuggestie: “Bogle” Merlot - USA 11,00

€ 39.00
*Wilde tarbot, zomerprei, aardappel-truffelmousseline, wilde paddestoelen en jus Champignon

Wijnsuggestie:“Pouilly Fuissé” Chardonnay - Bourgogne Frankrijk 15,00

€ 47.00
Runderentrecôte ‘Black Label’, seizoensalade, rundjus, frietjes

Wijnsuggestie: “Augustus” Cabernet Sauvignon & Merlot Penedes Spanje 9,00

€ 47.00

Enjoy the Caviar Moment…. Imperial Heritage Caviar

Wij serveren de Caviar uit aan tafel

10 gram à 28,00

30 gram à 80,00

Dessert

Cremeux citroen en dragon, mousse van passievrucht, abrikozencake, sorbet abrikoos
€ 15.00
Dame Blanche
€ 15.00
"Seizoensinspiratie"
€ 15.00

Schrijf je in op onze nieuwsbrief