Op de Kaart

Keuzemenu voor- & hoofdgerecht à la carte vanaf 55 euro + dessertkaart

Voorgerechten

Fijngesneden gerookte zalm uit een rokerij in “Meer”, garnituren van fijne sjalotui en verse groene tuinkruiden, soldaatjes van huisgemaakt briochebrood

Wijnsuggestie: “Winkl” Sauvignon Blanc Alto Agide Italië 11,00

€ 23.00
Vitello Tonato “Haute Cookure Style” kapper-appeltjes en kerstomaat

Wijnsuggestie: “Bourgogne Blanc” Chardonnay Philippe Milan 10,00

€ 23.00
Gemarineerde zalm, chutney van butternut, sorbet van avocado en vinaigrette kardemom

Wijnsuggestie: “Centovie” Pecorino Umbria Italië 11,00

€ 28.00
6 platte 4° Zeeuwse oesters natuur

Wijnsuggestie: “Tistin” Roero Arneis Piemonte Italië 12,00

€ 28.00
Gebakken St.Jakobsvruchten uit 'Dieppe', schorseneer, mousseline met krabvlees

Wijnsuggestie: “Alta Mora” Carricante Sicilië 11,00

€ 29.00
Krokant gebakken kalfszwezerik, langoustine, knolselder, witloof, raap en gearomatiseerde jus met langoustine

Wijnsuggestie: “Bulls Blood” Cabernet Dorsa & Cantor België 12,00

€ 33.00
"Pomme Moscovite" 10 gr Caviaar

Wijnsuggestie: “Macon-Lugny” Chardonnay Bourgogne Frankrijk 11,00

€ 38.00

Enjoy the Caviar Moment…. Imperial Heritage Caviar

Wij serveren de Caviar uit aan tafel

10 gram à 28,00

30 gram à 80,00

Hoofdgerechten

Handgesneden “Steak Tartaar” frietjes en kruidensalade

Wijnsuggestie:“Bogle” Merlot USA 11,00

€ 32.00
Runderentrecôte, tomatensalade, Bèarnaise en frietjes

Wijnsuggestie:“Condado de Haza” Crianza tempranillo Ribera Del Duero 12,00

€ 32.00
Gebakken pladijs met een korstje van amandel en citroen, espuma beurre noisette en pommes fondant

Wijnsuggestie:“Fabregas” Garnacha Blanca Spanje 9,00

€ 32.00
Fazant op karkas gebraden, witloof, pommes Dauphine met truffel, veenbes, peterseliewortel en jus Fine Champagne

Wijnsuggestie:“Crissante” Barbera d'Alba Piemonte Italië 9,00

€ 32.00
Vol au vent “Haute Cookure” met kalfszwezerik

Wijnsuggestie: “Fleur de Jean Gué” Lalande de Pomerol Bordeaux 14,00

€ 36.00
Rosé gebraden hertenfilet, miniraap, rode biet, crème van knolselder en wildjus bigarade

Wijnsuggestie:“Barrel Monkeys” Shiraz McLaren Vale Australië 12,00

€ 37.00
Tarbotfilet goudgeel gebakken, boschampignons, spinazie, mousseline-aardappel, Dijonaise

Wijnsuggestie:“Bourgogne Blanc” Chardonnay Philippe Milan 10,00

€ 47.00
Verse pasta met witte truffel

Wijnsuggestie:“Pouilly-Fuissé” Chardonnay Bourgonge Frankrijk 15,00

€ 47.00

Enjoy the Caviar Moment…. Imperial Heritage Caviar

Wij serveren de Caviar uit aan tafel

10 gram à 28,00

30 gram à 80,00

Dessert

Dame Blanche
€ 15.00
​Gezouten speculaas, praliné en een sorbet van sinaasappel & specerijen
€ 15.00
"Seizoensinspiratie"
€ 15.00

Schrijf je in op onze nieuwsbrief