Op de Kaart

Voorgerechten

Tartaar kalf, groene asperges, Stracciatella-Burrata, basilicum-dressing, salade groene tuinkruiden

Wijnsuggestie: “Beaujolais” Cuvée a l’ancienne: France 13,00

€ 33.00
6 Franse Gillardeau 4/° oesters natuur

Wijnsuggestie: Champagne "Blanc des blancs" 18,00

€ 36.00
Pomme Moscovite “ Imperiale Heritage Caviar” 10gr Caviar

Wijnsuggestie:“Altenberg Reserve” Chardonnay: Oostenrijk 13,00

€ 40.00
Krokant gebakken kalfszwezerik, crème artisjok, geglaceerde jonge wortel en raapjes, sappige jus “surf en turf “en specerijen

Wijnsuggestie: “Doi Mats” Merlot: Friuli Italië 13,00

€ 42.00
Carpaccio Gambero Rosso, groene asperges, citrus, tempura Padron-peper, pompelmoes en sorbet van limoen

"Imperiale Heritage Caviar" 10gr Caviar 30,00

Wijnsuggestie: Paloma de Sacramento” Viura en Malvasia Rioja: Spanje 13,00

€ 43.00
Hopscheuten met gepocheerd ei, crème van gepofte aardpeer, mousseline met aroma van Westmalle Tripel

Wijnsuggestie: “Selection Haut Grelot” Semillon Fut de Chêne: Bordeaux 10,00

€ 45.00
Pomme Moscovite “ Imperiale Heritage Caviar” 30gr Caviar

Wijnsuggestie: “Altenberg Reserve” Chardonnay: Oostenrijk 13,00

€ 95.00

Enjoy the Caviar Moment…. Imperial Heritage Caviar

Wij serveren de Caviar uit aan tafel

10 gram à 30,00

30 gram à 90,00

Hoofdgerechten

Landeskip op hooi gerookt en gegrild op “Green Egg” jonge erwtjes, bloemkool, pommes Dauphines en jus met rozemarijn

Wijnsuggestie: “Doi Mats” Merlot: Friuli Italië 13,00

€ 46.00
Skrei gebakken, zeekraal, venkel, crème Lavas, jus met Zeeuwse mosselen

Wijnsuggestie: “Di Gino” Verdicchio: Marche Italië 10,00

€ 46.00
Krokant gebakken tarbotfilet, schorseneer, gebakken witloof, zilverui en een jus van Morilles en graanmosterd, Robuchonpuree en bieslook

Wijnsuggestie: “Altenberg Reserve” Chardonnay: Oostenrijk 13,00

€ 58.00
Gegrilde Runderentrecôte ‘Txogitxu’, seizoensalade, Bèarnaisesaus en handgesneden frietjes

Wijnsuggestie: “Casa de Santar” Reserva Portugal Dao 10,00

€ 58.00

Enjoy the Caviar Moment…. Imperial Heritage Caviar

Wij serveren de Caviar uit aan tafel

10 gram à 30,00

30 gram à 90,00

Dessert

Dame Blanche, vers gedraaid vanilleroomijs met warme chocoladesaus

Wijnsuggestie: “Muskat Ottonel”, Oostenrijk 10

€ 18.00
Gemarineerde roze pompelmoes en rabarber, cremeux van citroen en witte chocolade, sorbet van roze pompelmoes

Wijnsuggestie: “Brachetto ” Piemonte Italië 9

€ 18.00
Mousse van kokos, gemarineerde kiwi, sorbet van sinaasappel en cremeux van citroen

Wijnsuggestie: “Muskat Ottonel”, Oostenrijk 10

€ 18.00

Schrijf je in op onze nieuwsbrief