Op het menu

Welkom in Haute Cookure

Geniet op weekdagen van onze lunch, ook à la carte en menu's zijn mogelijk.



Lunch

Lunch donderdag 6, vrijdag 7 augustus
Noordzeekrab, groene appel, komkommer, burrata en citroenverbena
Gebakken pladijs, ravioli met compote van tomaat, gepofte tomaat en jus Parmezan
€ 35.00

Huiswijnen inbegrepen supplement € 18.00

Prestige lunch wijnen aan € 28.00

Desserten aan € 15.00

Kaasassortiment aan € 16.00

Wij serveren ’s middags op weekdagen (niet op feestdagen) een lunchmenu

Menu

Gemarineerde zalm, structuren van tomaat, sorbet tomaat met vlierbloesem en crème van Jalapeno
Gebakken roodbaars, kruidenkorst salie, erwtjes, verse kruiden en citrus, jus van munt en erwt
*Wilde tarbot, pijlinktvis, consommé van bouillabaise, rouille en courgette
Rosé gebraden lendefilet van“The Art of Nature” varken uit Merksplas, crème van wortel, gelakte aubergine, artisjok, vleesjus met gember en komijn
Dit menu breiden we graag voor u uit met een selectie van onze kaaswagen
Zwarte bes, cheesecake witte chocolade en sorbet framboos
€ 70.00


4 gangen aan €70.00

*5 gangen met tarbot aan €87.00

6 gangen met kaas aan €103.00

aangepaste wijnen aan €38.00

prestige wijnen aan €48.00

Alcoholvrij drankenpakket aan €28.00

Schrijf je in op onze nieuwsbrief