Op het menu

Welkom in Haute Cookure

Geniet op weekdagen van onze lunch, ook à la carte en menu's zijn mogelijk.

Lunch

Lunch van donderdag 8 oktober tot en met maandag 12 oktober
Gebakken schelvis, roodhoorntjes-wier, raapjes, venkelcrème en een jus Bouillabaise
Kalf Ternera Gallega en mergpijp, witloof, sjalotcompote, knolselder, jus met sjalot, gebakken aardappeltjes
€ 35.00

Huiswijnen inbegrepen supplement € 18.00

Prestige lunch wijnen aan € 28.00

Desserten aan € 15.00

Kaasassortiment aan € 16.00

Wij serveren ’s middags op weekdagen (niet op feestdagen) een lunchmenu

Menu

Noordzeekrab, Burrata gemarineerd, komkommer en Granny Smith-appel, citroenverbena
Op vel gebakken filet van Harder (zeebaars), gegrilde wortel, jus met Kaffirlimoen, citrus en gember, basilicumolie
*Gebakken langoustine, venkel, tomaat en een kreeften-Bèarnaise, toets van framboos
Rosé gebraden Franse eend gelakt met five spices, pecannoten, knolselder, wafelaardappeltjes en vleesjus met kardemom
Dit menu breiden we graag voor u uit met een selectie van onze kaaswagen
Cremeux citroen en dragon, mousse van passievrucht, abrikozencake, sorbet abrikoos
€ 70.00


4 gangen aan €70.00

*5 gangen met langoustine aan €87.00

6 gangen met kaas aan €103.00

aangepaste wijnen aan €38.00

prestige wijnen aan €48.00

Alcoholvrij drankenpakket aan €28.00

Schrijf je in op onze nieuwsbrief