Op het menu

Welkom in Haute Cookure

Geniet op weekdagen van onze lunch, ook à la carte en menu's zijn mogelijk.

Lunch

Lunch van donderdag 24 september tot en met dinsdag 29 september
Gepocheerd ei, krokant gebakken buikspek, boschampignons, spinazie en jus van girolles
Gebakken pladijs, rode biet - snijbiet, pastinaak, kruidenpuree en jus beurre blanc met een toets van den
€ 35.00

Huiswijnen inbegrepen supplement € 18.00

Prestige lunch wijnen aan € 28.00

Desserten aan € 15.00

Kaasassortiment aan € 16.00

Wij serveren ’s middags op weekdagen (niet op feestdagen) een lunchmenu

Menu

Noordzeekrab, Burrata gemarineerd, komkommer en Granny Smith-appel, citroenverbena
Op vel gebakken filet van Harder (zeebaars), gegrilde wortel, jus met Kaffirlimoen, citrus en gember, basilicumolie
*Gebakken langoustine, venkel, tomaat en een kreeften-Bèarnaise, toets van framboos
Rosé gebraden Franse eend gelakt met five spices, pecannoten, knolselder, wafelaardappeltjes en vleesjus met kardemom
Dit menu breiden we graag voor u uit met een selectie van onze kaaswagen
Cremeux citroen en dragon, mousse van passievrucht, abrikozencake, sorbet abrikoos
€ 70.00


4 gangen aan €70.00

*5 gangen met langoustine aan €87.00

6 gangen met kaas aan €103.00

aangepaste wijnen aan €38.00

prestige wijnen aan €48.00

Alcoholvrij drankenpakket aan €28.00

Schrijf je in op onze nieuwsbrief