Op het menu

Welkom in Haute Cookure

Geniet op weekdagen: woensdag, donderdag en vrijdag, 's middags en 's avonds (uitgezonderd van vrijdagavond en feestdagen!) van onze Lunch-Marktmenu, wekelijks een nieuw menu!

Voorgerecht, Hoofdgerecht, (3 glazen wijn), afsluiten doen we met huisbereid vers vanilleroomijs met warme chocoladesaus en een koffie.

Pakketprijs 80,00

Voorgerecht Marktmenu

-

Hoofdgerecht Menu

-

Dame Blanche

-

Koffie

(aangepaste wijnen -3 glazen)

80,00


Elke dag ook à la carte gerechten en het 4-5-6 gangen maandmenu te genieten.

Lunch-Marktmenu

Lunch-Marktmenu van 12 november tot en met 26 november

Goudgeel gebakken filet van pladijs, spinazie, crème van aubergine en artisjok, Romanesco bloemkool, jus Parmezan
Gebakken fazant, schorseneren à la crème, witloof, gekonfijte aardappel en een wildjus met veenbessen
€ 42.00

Huiswijnen inbegrepen supplement € 18.00

Prestige lunch wijnen aan € 28.00

Desserten aan € 15.00

Kaasassortiment aan € 17.00

Voorgerecht, Hoofdgerecht, (3 glazen wijn), afsluiten doen we met huisbereid vers vanilleroomijs met warme chocoladesaus en een koffie. Pakketprijs € 80,00


Menu

Gemarineerde makreel met rasp van limoen, radijs, gepekelde venkel, sorbet van Kalamansi, dressing met Lavas-kruiden en karnemelk
Op vel gebakken Roodbaarsfilet met citrus, bloemkoolcrème, raapjes, jus van schaaldieren met Vadouvan en een crème van Mimolette
*Gebakken Sint Jakobsvrucht, schorseneer à la crème met truffel, witloof en een jus van peterselie
Filet van hert roségebraden, boschampignons, knolseldercrème, pommes fondant en peertje in rode wijn, wildjus met aroma van bosvruchten
Dit menu breiden we graag voor u uit met een selectie van onze kaaswagen
Sinaasappel, Speculaas, gezouten caramel, ijs van caramel, dressing sinas-olijfolie
€ 75.00


4 gangen aan €75.00

*5 gangen met Sint J vrucht €93.00

6 gangen met kaas aan €110.00

aangepaste wijnen aan €38.00

prestige wijnen aan €48.00

Alcoholvrij drankenpakket aan €28.00

Kerstmenu 2021

Carpaccio van Sint Jakobsvrucht en gemarineerde zalm, radijs-soorten, sojadressing en Kalamansi
Filet van Tarbot goudgeel gebakken, crème van knolselder, beukenzwam en jus Tom Ka Kai
*Kreeft à la Nage met Oosters aroma van Kaffirlimoen en fijne Edamame-sojaboontjes
Hert rosé gebraden, witloof, spruitjes, boschampignons en wildjus met kaneel en sinas
Chocolade - ananas - Tonkaboon

€ 85.00

4 gangen aan 85,00

*5 gangen met Kreeft aan 105,00

6 gangen met kaas aan 122,00

Aangepaste wijnen aan 45,00

Schrijf je in op onze nieuwsbrief