Op het menu

Welkom in Haute Cookure

Geniet op weekdagen van onze lunch, ook à la carte en menu's zijn mogelijk.

Op avonden serveren we à la carte alsook menu, op zaterdagavond enkel het menu 4, 5 of 6 gangen.


Lunch

Varkenswang, schorseneer en spruitjes
Schartong, spitskool, saffraanaardappel & jus van schelpdieren
Mandarijn, citroengras & witte chocolade
Lunch voor donderdag 17, vrijdag 18, maandag 21 en dinsdag 22 oktober
€ 30.00

Incl. dessert € 40.00

Huiswijnen inbegrepen supplement € 18.00

Prestige wijnen aan € 28,00

Lunch all-in: Bubbels van het huis, lunch+dessert, wijnen, water en koffie € 75.00

Wij serveren ’s middags op weekdagen (niet op feestdagen) een lunchmenu

Menu

Gemarineerde heilbot, Noordzeekrab, komkommer, sorbet van citrus en dragon
*Linguine met lauwe sashimi van Europese kreeft, crème van pompoen, Chorizo-olie en Vadouvan 5 de gang suppl. 17,00
Mosselen en schartong, curry-Tom Ka Kai, selder en koolrabi
Rosé gebakken Runderentrecote, Pont Neuf-aardappel, Caviar aubergine, jus met Pickles
Dit menu breiden we graag voor u uit met een selectie van onze kaaswagen
Gegaarde perzik, witte chocolade, crémeux van Bergamot


Dessertwijn + 8 euro

(kaasbordje ipv dessert supplement van 8 euro)

Menu’s kunnen uitsluitend per tafel besteld worden.

Wij houden graag rekening met uw wensen.

€ 70.00


4 gangen aan 70,00

*5 gangen met Kreeft aan 87,00

6 gangen met kaas aan101,00

aangepaste wijnen aan 35,00

prestige wijnen aan 45,00


Tapasmenu

Brioche gerookte forel
€ 7.00
Heilbot, krab, komkommer
€ 8.00
Mossel, Tom Kha Kai
€ 8.00
Risotto Parmezan
€ 8.00
Runder Entrecote Jus Pickles
€ 10.00
Perzik, witte chocolade
€ 5.00

€ 39.00

(Bar vaccin)

Schrijf je in op onze nieuwsbrief